Wp/sfi/водскин киели

From Incubator Plus 2.0
< Wp‎ | sfi

водскин киели оно киели, се оно лäхеллä вирон киелт и сикс хе саават арвоа сиит. Водскисса оно канс влияние Ижорист и хе воиват канс помнит ситä вäхäсен. Водскиа еи пуху пал ихмисиä и хе пухуват ситä вененка нии ет тулеп влияние венäст